Egyedi méretű céges zászló

Reklámzászlókról röviden

Egy profi vizuális megjelenéshez nem feltétlen muszáj méregdrága és bonyolult eszközöket felhasználni. Egy üzlet vagy iroda homlokzatára helyezett céges zászló éppolyan figyelemfelkeltő és hatásos, mint bármely hasonló célú reklámeszköz, ráadásul gazdaságos módon előállítható. A zászlók használata sokszor reklámozási céllal történik, azonban dekoráció szempontjából hatásuk nem elhanyagolható.

A hurkolt poliészter alapú, vagy egyéb textilanyagokat egyoldalon nyomtatjuk, speciális UV-stabilizáló kezeléssel pedig időjárás-állóvá tesszük.

Kétoldalas zászlóanyagokat két nyomtatott réteg és egy fényzáró réteg egybevarrásával készítünk. Ezáltal az anyag súlya megnő, a rögzítéssel kapcsolatban kérje munkatársunk véleményét!

Anyagok

Hurkolt poliészter - 110 g
Leggyakrabban használt zászlóanyag. Ritkásabb szövése miatt az anyag nagyon jó szél-áteresztő, ideális kültérre. Egyoldalon nyomtatható, a hátoldalon a nyomtatás tükörben áttetszik.

Hurkolt poliészter - 210 g
Sűrű szálszövéses poliészter textilanyag. Kedvelt anyag beltérre is, a rajta megjelenő grafika élénkebb a 110 grammos változatnál.

Selyemszatén - 110 g
Enyhén fényes felületű vékony textilanyag, mely kevésbé áttetsző mint a hurkolt poliészter.

Konfekcionálás:

A zászlókat általában a méretre vágás után körben visszaszegjük, ritkább esetben hővágóval vágjuk.

Ringlizés esetében a zászló később kikötözhető
Bújtató kialakítása a zászlórudak számára javallott
Karabínerezésnél már kész rögzítőelem van a zászlón
A megerősített szegést kültéri nagyméretű anyagoknál javasoljuk.

Méretek:

A zászlókat minden esetben egyedi méretekben, Cégének igényei szerint készítjük. Bizonyos méret felett - az alapanyagok tekercs szélességéből adódóan - több darab összevarrásával készülnek.

A legszélesebb egy darabból megnyomtatható textilanyag konfekciótól függően kb 290-300 cm szélességben áll rendelkezésre.